Bestway 56418


Nadzemní bazén, Průměr bazénu: 3,66 m, Tvar bazénu: oválný, Filtrace, Hmotnost: 37,72 kg. Více info


Cena 4 499 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 45 Kč Zobrazit nápovědu


Spočítat splátky

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Nadzemní bazén Bestway 56418 s kartušovou filtrací a schůdky, který hravě sestavíte během 20 minut. Konstrukce kruhového tvaru umožňuje snadnou instalaci, zvýšenou stabilitu a méně plýtvání prostorem, protože bazén nevyžaduje boční podporu. 3-vrstvý pás poskytuje další podporu stěny. Vestavěný vypouštěcí ventil pro regulaci průtoku se spojuje se zahradní hadicí (s přiloženým adaptérem) pro snadné vypouštění vody. V balení naleznete záplatu na opravu, filtrační čerpadlo, které udržuje vodu čerstvou a čistou, bezpečnostní žebřík usnadňující vstup a výstup. Objem 9 150 litrů.

FrameLink System

Bazén vybavený patentovaným systémem FrameLink System - T-konektory vytvořené na zakázku poskytují konzistentní připojení rámů, zabraňují korozi kovů na kovu.

Tritech materiál

Robustní boční stěny bazénu jsou vyrobeny z Tritech, 3-vrstvého vyztuženého materiálu s jádrem z polyesterové sítě a dvou vrstev z PVC s vysokou průchodností pro vynikající pevnost a odolnost. Tento prvotřídní nadzemní bazén vydrží extrémní podmínky včetně vystavení ultrafialovým paprskům a chlóru.

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Průměr bazénu 3.66 m
Celk.objem vody v bazénu 9.15 m3

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Bestway 56418

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi