Laica SVC107L sous-vide vařič


Ponorný vařič, Časovač, Vestavěný displej, Vnitřní vrstva: nerez, Hmotnost: 1810. Více info


Cena 3 390 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 34 Kč Zobrazit nápovědu


0% splátky bez akontace 10 × 339 Kč

Podrobnosti splátek

Další splátkové možnosti

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Sous-vide vařič Laica SVC107L je určen pro přípravu jídel v lázni při nízké teplotě. Disponuje také LED displejem pro snadné ovládání. Připravte si chutné steaky, křupavou zeleninu nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.

Laica SVC107L sous-vide ponorný vařič

  • Zapínač/vypínač na vrchní části zařízení
  • Jednoduché ovládání s LED displejem
  • Dotyková tlačítka
  • Nastavitelná teplota od 25 °C do 95 °C
  • Oběhová kapacita: 6-15 l
  • Nastavení časovače: až 99 hodin a 59 minut
  • Voděodolnost IPX7
  • Konstrukce z ušlechtilé oceli
  • Měrná jednotka: °C
  • 5 ks vakuových sáčků pro sous-vide vaření v balení

Vařte jako skutečný šéfkuchař v pohodlí domova

Bez velké námahy připravíte zdravá a lahodná jídla. S vařičem Laica SVC107L sous-vide se vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.

Metoda vaření sous-vide

Sous-vide je technika pro přípravu jídel bez přístupu kyslíku a použití tuku. Ochucený pokrm se vloží do sáčků vhodných pro tepelnou úpravu a pomocí vakuovacího zařízení se utěsní. Následně se vaří v lázni při nízké teplotě v závislosti na druhu pokrmu. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává vitamíny, maximum šťávy, svoji chuť a vůni. Maso neobsahuje žádné bakterie, které často nelze zaručit konvenčními způsoby pečení. Vakuované potraviny vydrží déle čerstvé. Takto tepelně upravené potraviny můžete skladovat v chladničce až 15 dní a v mrazničce více než jeden měsíc. Sous-vide vaření šetří váš čas a špinavé nádobí. Jediné, co musíte udělat, je uzavřít požadované potraviny ať už je to maso, ryby nebo zelenina spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku a nastavit vhodný čas a teplotu vaření. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru stejná. Takto je zajištěno, že během sous-vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro sou-vide vaření.

Co k vaření sous-vide potřebujete?

  • Ponorný vařič nebo hrnec Laica Sous Vide
  • Zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné pro vaření metodou sous-vide

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Barva nerez
Smart Ne
Vestavěný displej Ano
Časovač Ano
Vnitřní vrstva nerez
Uchování teploty Ne

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Laica SVC107L sous-vide vařič

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi