Sous-vide hrnec Laica SVC200 o objemu 8 l pro pomalé vaření se snadno ovládá díky LED displeji a dotykovým tlačítkům. Připravíte v něm chutné steaky, křupavou zeleninu nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.
Laica SVC200 sous-vide hrnec
- Objem: 8 l
- Zapínač/vypínač na přední straně zařízení
- Jednoduché ovládání s LED displejem
- Dotyková tlačítka
- Výkon 800 W při teplotě v rozmezí od 40 °C a 90 °C
- Nastavitelná teplota od 40 °C do 90 °C
- Nastavení časovače od 10 minut do 72 hodin
- Konstrukce z ušlechtilé oceli, vnitřní část: hliník
- Měrná jednotka: °C a °F
Vařte jako skutečný šéfkuchař v pohodlí domova
Nyní se z vaší kuchyně stane profesionální studio! S hrncem pro pomalé vaření Laica SVC200 metodou sous-vide se vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.
Metoda vaření sous-vide
Podstatou způsobu vaření, který produkuje ještě chutnější a zdravější jídlo je to, že jídlo je utěsněno ve vakuovém balení a následně vařeno v cirkulované vodě při nižší teplotě než tradiční vaření. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává svoji skutečnou chuť a cenné ingredience a jeho struktura je neuvěřitelně šťavnatá a hladká, aniž by kazila chuť nebo vysušila maso. Metoda sous-vide dále zajišťuje, aby maso při vhodné teplotě neobsahovalo žádné bakterie, salmonelu a infekci, které často nelze zaručit konvenčními způsoby vaření.
Je to tak jednoduché
Jediné, co musíte udělat, je uzavřít požadované potraviny spolu s koření nebo marinádou do vakuového sáčku, ať už je to maso, ryby, zelenina nebo ovoce, a nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení. Díky zabudovanému cirkulačnímu systému je kontrola teploty uvnitř jednoduchá. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru neustále téměř stejná. Takto je zajištěno, že během sous-vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro sous-vide vaření. Takto tepelně upravené potraviny se mohou uchovávat v chladničce až 15 dní po ochlazení. Velkou výhodou je, že můžete připravit pokrmy předem a ušetřit tak spoustu času přípravou jídla. Před servírováním vám postačí jen pár minut na dokončení jídel.
Co k sous-vide vaření potřebujete?
- Hrnec nebo ponorný vařič Laica sous-vide
- Zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné pro metodu vaření sous-vide
Obsah balení:
- Hrnec
- Mřížka pro prostorově úsporné umístění více sáčků
- 5 ks vakuových sáčků