Laica SVC200 sous-vide hrnec


Pomalý hrnec, Maximální výkon: 800 W, Objem: 8 l, Pomalé vaření, Časovač, Vestavěný displej, Hmotnost: 4800. Více info


Cena 4 390 Kč

Přihlásit se / Registrovat a získat zpět na další nákup : 44 Kč Zobrazit nápovědu


0% splátky bez akontace 10 × 439 Kč

Podrobnosti splátek

Další splátkové možnosti

Top příslušenství

Bežná cena
Zdarma
Věrnostní cena Zdarma

Zobrazit všechno příslušenství

Popis produktu

Sous-vide hrnec Laica SVC200 o objemu 8 l pro pomalé vaření se snadno ovládá díky LED displeji a dotykovým tlačítkům. Připravíte v něm chutné steaky, křupavou zeleninu nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.

Laica SVC200 sous-vide hrnec

  • Objem: 8 l
  • Zapínač/vypínač na přední straně zařízení
  • Jednoduché ovládání s LED displejem
  • Dotyková tlačítka
  • Výkon 800 W při teplotě v rozmezí od 40 °C a 90 °C
  • Nastavitelná teplota od 40 °C do 90 °C
  • Nastavení časovače od 10 minut do 72 hodin
  • Konstrukce z ušlechtilé oceli, vnitřní část: hliník
  • Měrná jednotka: °C a °F

Vařte jako skutečný šéfkuchař v pohodlí domova

Nyní se z vaší kuchyně stane profesionální studio! S hrncem pro pomalé vaření Laica SVC200 metodou sous-vide se vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.

Metoda vaření sous-vide

Podstatou způsobu vaření, který produkuje ještě chutnější a zdravější jídlo je to, že jídlo je utěsněno ve vakuovém balení a následně vařeno v cirkulované vodě při nižší teplotě než tradiční vaření. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává svoji skutečnou chuť a cenné ingredience a jeho struktura je neuvěřitelně šťavnatá a hladká, aniž by kazila chuť nebo vysušila maso. Metoda sous-vide dále zajišťuje, aby maso při vhodné teplotě neobsahovalo žádné bakterie, salmonelu a infekci, které často nelze zaručit konvenčními způsoby vaření.

Je to tak jednoduché

Jediné, co musíte udělat, je uzavřít požadované potraviny spolu s koření nebo marinádou do vakuového sáčku, ať už je to maso, ryby, zelenina nebo ovoce, a nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení. Díky zabudovanému cirkulačnímu systému je kontrola teploty uvnitř jednoduchá. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru neustále téměř stejná. Takto je zajištěno, že během sous-vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro sous-vide vaření. Takto tepelně upravené potraviny se mohou uchovávat v chladničce až 15 dní po ochlazení. Velkou výhodou je, že můžete připravit pokrmy předem a ušetřit tak spoustu času přípravou jídla. Před servírováním vám postačí jen pár minut na dokončení jídel.

Co k sous-vide vaření potřebujete?

  • Hrnec nebo ponorný vařič Laica sous-vide
  • Zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné pro metodu vaření sous-vide

Obsah balení:

  • Hrnec
  • Mřížka pro prostorově úsporné umístění více sáčků
  • 5 ks vakuových sáčků

Parametry produktu

Klíčové parametry produktu

Barva nerez
Smart Ne
Vestavěný displej Ano
Časovač Ano
Objem 8 L
Maximální výkon 800 W
Uchování teploty Ne

Hodnocení

0,0 / 5

0 recenzí Laica SVC200 sous-vide hrnec

0% Kvalita
Nehodnocené

0% Hodnota za peníze
Nehodnoceno

Jak pracujeme s recenzemi