Parní a speciální hrnce

Víte, že existují speciální hrnce, které vám usnadní každodenní vaření? Parní hrnce, tlakové hrnce, hrnce na pomalé vaření, multifunkční hrnce, rýžovary, ale i zavařovací hrnce. Ušetří drahocenný čas a ještě připraví pokrm tak, aby byl dokonalý. Využijte nejmodejnější pomocníky v oblasti vaření ve svůj prospěch.

Aplikované filtry

Smazat všechny filtry

Tescoma
Značka
Naturehike
Značka

Zobrazujeme 6 výsledků Použijte filtr pro zpřesnění požadavků.

Naturehike turistické nádobí

Naturehike Set hliníkového riadu.1

Výprodej

Set hliník.nádobí


849 Kč

Naturehike hliníkový hrnec

Naturehike hliníkový hrniec

Výprodej

Hliníkový hrnec


679 Kč

Tescoma Ultima tlakový hrnec (6l)

Tescoma Ultima

0% úrok na splátky

Tlakový hrnec, Celkový čistý objem: 6 l, Vhodný na indukci, Materiál hrnce: nerez, Hmotnost: 4,58 g


Cena 4 499 Kč

0% splátky 450 Kč / měs.

Tescoma GrandCHEF 6l

Tescoma GrandCHEF 6L.1

0% úrok na splátky

Tlakový hrnec, Celkový čistý objem: 6 l, Vhodný na indukci, Materiál hrnce: nerez, Hmotnost: 2540 g


Cena 2 899 Kč

0% splátky 290 Kč / měs.

Tescoma GrandCHEF 4l

Tescoma GrandCHEF 4L.1

0% úrok na splátky

Tlakový hrnec, Celkový čistý objem: 4 l, Vhodný na indukci, Materiál hrnce: nerez, Hmotnost: 2105 g


Cena 2 549 Kč

0% splátky 255 Kč / měs.

Tescoma GrandCHEF 3l

Tescoma GrandCHEF 3L.1

0% úrok na splátky

Tlakový hrnec, Celkový čistý objem: 3 l, Vhodný na indukci, Materiál hrnce: nerez, Hmotnost: 1835 g


Cena 2 199 Kč

0% splátky 220 Kč / měs.

O kategorii

Speciální hrnce se kterými si vaření zamilujete

Obyčejnému a zdlouhavému vaření za pomocí klasického sporáku a trouby už odzvonilo. Na scénu se dostaly speciální hrnce, které usnadní vaření, ušetří čas a výsledek je mnohem chutnější. Se speciálními hrnci se naučí vařit opravdu každý. I váš mladší syn, který si místo vaření raději namaže rohlík s máslem.

Remoska

Remoska na pečení je originální český výrobek. Přenosná malá trouba, která se hodí na chalupy nebo na studentské byty, kde není možnost mít klasickou velkou troubu. Zvládne pečení, smažení i grilování. 

Pomalé hrnce

Největší předností hrnce na pomalé vaření je to, že připravuje jídlo při teplotě pod bodem varu. Potraviny si tak zachovají chuť i vitaminy a nestane se vám, že byste třeba zeleninu rozvařili. Pomalý hrnec je ideální pomocník na silné vývary, ale zvládne i další pokrmy jako třeba trhané maso a nebo hovězí guláš. Stačí jen vložit veškeré ingredience dovnitř a pomalý hrnec se o vše postará.

Rýžovary

Jak jednou ochutnáte dokonalou rýži z rýžovaru, už nikdy nebudete chtít jíst jinou. S rýžovarem nikdy rýži nepřípálíte. Usnadněte si přípravu domácího sushi a až se vám z rýže budou dělat boule za ušima, vyzkoušejte v něm připravit třeba vaječnou omeletu.

Multifunkční hrnce

Multifunkční hrnec se stane vaším nejlepším přítelem. Uvaří, upeče, ugriluje, usmaží, prostě vám splní i to nejtajnější kulinářské přání. A ještě ušetří čas. Využijete jej doma, ale i na chalupě, všude, kde je elektřina. 

Zavařovací hrnce

Asi všichni si pamatujeme, jak naše babička zavařovala námi nasbírané borůvky v papiňáku. A občas se stala menší nehoda a papiňák rozprskl celý svůj obsah na přilehlé zdi. To se s zavařovacím hrncem nikdy nestane. Připraví vám lahodné marmelády, zavaří okurky a zakonzervuje i příkrmy pro miminka. A nepotřebujete k němu sporák, stačí vám samotný zavařovací hrnec.

Tlakové hrnce

S tlakovým hrncem si užijete hodinu fyziky v praxi. Za pomocí vyššího tlaku dosáhne vyšší teploty vaření, a tak jídlo uvaří mnohem rychleji. Výborně se hodí na pomoc s jídlem, kterému to trvá. Guláš, luštěniny, ale i vepřové koleno. Tak co si společně připravíte?

Parní hrnce

Chcete mít uvařenou zeleninu tak akorát na skus, aby nebyla mdlá a měla krásnou barvu, aby ji snědly i malé děti? A chcete zároveň,aby si zachovala až o 50 % vitamínů oproti běžnému vaření? Poohlédněte se po parním hrnci, který funguje na principu přeměny vody na páru, která pak rovnoměrně “vaří” pokrm. Parní hrnec je skvělý i v tom, že v něm uvaříte hned několik pokrmů zároveň. A nemusíte se bát, že by jednotlivá jídla do sebe nasála vůni pokrmu, který se připravuje o patro výš.